Lieky hoďte za hlavu, s nespavosťou pomôže biotechnológia AVS

clanok nespavost_foto 1

 

Pred zaspaním sa prevalujete v posteli, nemôžete zastaviť tok myšlienok a ako sa hovorí zabrať? Prebudíte sa uprostred noci a znova nezaspíte? Zrejme trpíte nespavosťou alebo inou poruchou spánku. Skôr ako siahnete po liekoch na spanie, vyskúšajte audiovizuálnu stimuláciu mozgu, ktorá vašu myseľ upokojí, zrelaxuje a prevedie do režimu spánku. AVS prístroje od Galaxy sú zaručeným riešením nespavosti, naviac rýchlym, bezpečným a nenávykovým.

Najčastejším dôvodom, prečo nemôžeme zaspať, býva stres. Nedokážeme „vypnúť“ mozog, rozmýšľame o tom, čo nás druhý deň čaká, čo sme pokazili alebo nestihli a čo je treba dohnať. V takových situáciách je treba sa upokojiť, zrelaxovať a pripraviť telo a myseľ na spánok. Alespoň dve hodiny pred spánkom už preto nepracujte, necvičte, nejedzte a nepijte alkohol, nesledujte televíziu ani mobil. Uvoľňujúca je horká sprcha a čítanie v posteli, so zaspávaním pomôže aj prechádzka vonku alebo vyvetraná miestnosť s čerstvým vzduchom, prípadne relaxačná sviečka alebo difuzér. Pokiaľ na vás tieto bežné techniky nefungujú, je treba vyhľadať iné riešenie. Nespavosť a poruchy spánku nepodceňujte – kvalitný spánok je úplne zásadný pre ľudské zdravie, psychiku i výkonnosť.

pozrite si naše avs prístroje

 

Ako fungujú AVS prístroje pri nespavosti?

„Vo svojej praxi sa potkávam s nespavosťou predovšetkým u starších klientov, ale výnimkou nie sú ani deti, ktoré majú problémy so zaspávaním. V naprostej väčšine prípadov k terapii využívam AVS prístroj. Ten funguje zaručene,“ hovorí fyzioterapeutka Bc. Eva Kolářová, ktorá sa vo svojej ordinácii na poliklinike v Karlových Varoch profesionálne zaoberá neuroterapiou, biofeedbackom a tréningom mozgu. AVS prístroj funguje na princípe audiovizuálnej stimulácie mozgovej činnosti – teda za pomoci obrazu, ktorý sa premieta do okuliarov, a zvuku, ktorý sa púšťa do slúchadieľ. Spoločne s vybraným programom pak „prepne“ mozog na nižšiu frekvenciu (na hladinu delta) do hlubokej relaxácie a regenerácie. V hladine delta začne mozog prirodzeným spôsobom produkovať hormón melatonín, ktorý je pre spánok zásadný, a tak dôjde k rýchlemu a príjemnému zaspávaniu.

 

AVS prístroje sú vyvinuté ako bezpečný nástroj modernej biomedicíny aj pre laikov – samoužívateľov. Stačí si prečítať priložený návod, prístroj ide jednoducho používať aj bez konzultácie s odborníkmi. „Aj já sama AVS prístroj používam, predovšetkým v okamihu, kedy mi nezaberajú overené techniky zaspávania. Napríklad keď mám veľa stresu, som unavená, napriek tomu neviem zaspať, potom vždy siahnem po AVS prístroju. Je to veľký pomocník, na ktorého nedám dopustiť, a to nielen pri nespavosti, ale kedykoľvek mám nejakú bolesť – napríklad hlavy,“ dopľňa neuroterapeutka Eva Kolářová.

Tinitus. Ako sa zbaviť pískania v ušiach

 

S nápravou spánku pomôže sada programov Sladký spánok

Najnovšia sada programov Sladký spánok pre AVS prístroje Laxman Basic a Laxman Premium obsahuje osvedčené, extra účinné biotechnológie pre nápravu spánku. S čím vám môže pomôcť?

  • Nespavosť (insomnia)
  • Problémy so zaspávaním z dôvodu stresu a „naštartovaného“ mozgu
  • Ľahký, nedostatočný, nekvalitný spánok
  • Časté nočné zobúdzanie sa, problémy znova zaspať
  • Narušený spánok pri práci na zmeny alebo častom vstávaní k bábätku
  • Nespavosť ako syndróm, napríklad pri depresiách alebo posttraumatickom šoku

 

AVS prístroj so sadou programov Sladký spánok je určený ako pre dospelých, tak aj pre deti. Súčasťou setu je autorská relaxačná hudba, nahovorené príbehy, ale i rozprávky a zaspávanky. Dokúpiť je možné taktiež spaciu čelenku so zabudovanými slúchatkami, vďaka ktorej bude zaspávanie ešte príjemnejšie. Pri pravideľnom používaní, aspoň 3krát týždenne, si zlepšíte spánkový model, teda schopnosť mozgu automaticky navodzovať kvalitný spánok.

Depresia – ochorenie duše, ktoré treba liečiť

 

Rečou čísel

  • AVS prístroj je jedničkou medzi metódami pre odstránenie nespavosti a porúch spánku.
  • 1/3 zákazníkov si zaobstará AVS prístroj práve k liečbe nespavosti.
  • 98 % užívateľov je s účinkami AVS prístroja spokojných. Väčšina z nich sa zbavila chronickej nespavosti a liekov na spanie už po niekoľkých týždňoch používania.

clanok nespavost_foto 3

AVS prístroj SPA

 

Katka (34) „Nedokázala som si predstaviť, ako by som vďaka prístroju mohla prestať myslieť na robotu a rýchlo zaspať.“

AVS prístrojom a sadou programov pre nápravu nespavosti má skúsenosť i naša klientka Katka (34), ktorá pracuje ako fotografka. „Viac ako rok ma trápi problém so zaspávaním. Pracujem dlho do večera a potom sa mi v posteli nedarí vypnúť hlavu. Na základe odporúčania som vyskúšala AVS prístroj Relaxman Premium. Úprimne, nedokázala som si predstaviť, ako by som vďaka nemu mohla prestať myslieť na robotu a rýchlo zaspať. Pustila som si program Vypni a spi a bola som prekvapená jeho účinkem. Ani neviemm, ako dlho to trvalo, ale zaspala som v priebehu programu. Keď som sa v noci zobudila, len som sundala slúchadlá a okuliare a spala ďalej. Celú noc až do rána – to sa mi bežne nestáva!“ hovorí a dopĺňa: „Prístroj budem používať naďalej. Za veľké plus považujem to, že sa sám vypne a má dobrú výdrž baterky.“

Vyskúšajte  aj vy naše AVS prístroje k náprave porúch spánku. Na rozdieľ od liekov na spanie mozog netlmia, ale biofyzicky v mozgu navodzujú prirodzený stav spánku, a nie sú návykové. Za ich účinkami si stojíme, čo aj potvrzuje veľa štúdií a odborníkov po celom svete. 

VIETE, ŽE AVS PRÍSTROJE SI U NÁS MÔŽETE VYPOŽIČIŤ

 

 

Späť do obchodu